Ο χειρουργός οφθαλμίατρος Χρήστος Παπαδήμας έλαβε την εκπαίδευσή του στην ειδικότητα της Οφθαλμολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Λαϊκό”, και στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Sackler University, στο “Tel Aviv Sourasky Medical Center” στο Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, υπό τη διεύθυνση της Prof. Αnat Loewenstein.


Κατέχει τον τίτλο της ειδικότητας από τον Ιούνιο του 2010 και είναι διπλωματούχος με τον εγκεκριμένο τίτλο «Fellow of the European Board of Ophthalmology» του F.E.B.O., Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Οφθαλμολογίας.

 

Με πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας στην ειδικότητα, ο Χρήστος Παπαδήμας λειτουργεί το οφθαλμολογικό του ιατρείο Vision Eye Care στον Κορυδαλλό, αλλά και το δεύτερο ιατρείο του στη Μάνδρα Αττικής. Παράλληλα, διατηρεί συνεργασία με το Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο Αθηνών ΟΜΜΑ, για την διεξαγωγή ειδικών διαγνωστικών εξετάσεων.

Η επαγγελματική του εμπειρία του επεκτείνεται σε όλο τον κλάδο της οφθαλμολογίας, με περιπτώσεις που αφορούν την υγεία των ματιών και ειδικότερα:

 

  • παθήσεις κερατοειδούς
  • γλαύκωμα, παιδοοφθαλμολογία
  • παθήσεις αμφιβληστροειδούς και ωχράς κηλίδας
  • χειρουργική αντιμετώπιση καταρράκτη μικρής τομής με φακοθρυψία
  • τη Διαθλαστική Χειρουργική με Excimer Laser, για τη διόρθωση των διαθλαστικών ανωμαλιών.

 

Ο ιατρός εξυπηρετεί ασθενείς στο ιατρείο του στον Κορυδαλλό, και δέχεται ασθενείς από τις περιοχές του Πειραιά, της Νίκαιας, κ.λπ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ιατρός εξυπηρετεί ασθενείς στο ιατρείο του στον Κορυδαλλό, και δέχεται ασθενείς από τις περιοχές του Πειραιά, της Νίκαιας, κ.λπ.