Ο οφθαλμίατρος Χρήστος Παπαδήμας, στο ιατρείο του Vision Eye Care στον Κορυδαλλό, έχει αναλάβει εκατοντάδες περιπτώσεις χειρουργείων οφθαλμικής φύσεως.

 

Παράλληλα, έχει εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί καταλλήλως, μέσω της πολυετής εμπειρίας του στις οφθαλμικές χειρουργικές επεμβάσεις, με επίκεντρο τις εγχειρήσεις καταρράκτη και τη Διαθλαστική Χειρουργική.

 

Μέσω μιας προσεγμένης μεθόδου, ώστε να προσφέρει το αίσθημα ασφάλειας που χρήζει σε διαδικασίες επεμβάσεων του οφθαλμού, ο οφθαλμίατρος Χρήστος Παπαδήμας διαθέτει τον πιο σύγχρονο και ακριβείας εξοπλισμό, για να μπορέσει να παρέχει στο μέγιστο τις υπηρεσίες στους ασθενείς του.


Σκοπός, συνάμα, του Vision Eye Care, αποτελεί η εξάλειψη κάθε φοβίας που αντιμετωπίζει ο ασθενής και η πλήρης ενημέρωσή του για τη διαδικασία που επρόκειτο να ακολουθήσει.

 

Πιο συγκεκριμένα, στο οφθαλμολογικό ιατρείο του εξυπηρετούνται περιστατικά όπως:

 

  • Εγχείρηση καταρράκτη με υπερήχους και με την τεχνική της φακοθρυψίας, μέσα από μικρή τομή και αναισθησία με σταγόνες. Άμεση αποκατάσταση της δράσης και επάνοδος του ασθενούς στις δραστηριότητές του, από την επόμενη κιόλας ημέρα.
  • Εγχείρηση πτερύγιου - χαλαζία - ογκιδίων βλεφάρων – ξανθελασμάτων.
  • Ενδοβολβικές ενέσεις για τη θεραπεία της ηλικιακής εκφύλισης, της ωχράς κηλίδας υγρού τόπου, της διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας και της απόφραξης της φλέβας του αμφιβληστροειδούς.